En kväll med Lasse Stefanz på Björka Loge!

Igår den 3/9 fanns Lasse Stefanz på plats utanför Lund och Björka Loge för att bjuda upp till dans. Senast jag träffade grabbarna var under Malmöfestivalen men då fick jag ingen chans att filma bandet med min HD kamera, nedanför kan ni ta del av 2 låtar från kvällen samt ett par bilder. Kvällen blev som alla andra kvällar med bandet, mycket trevlig och när jag lämnade Björka Loge runt 00.15 var det bra med folk på plats för att roa sig och helt enkelt ha det trevligt. Jag fick även en stund över för att snacka med grabbarna samt dela ut lite godis under pausen. Tack även till Gunnar för trumpinnarna. Jag vill passa på att tacka Björka Loge samt Lasse Stefanz för en härlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter