En kväll med Hedins på Trollsjön i Eslöv!

Dansbandet Hedins fanns igår på plats i Eslöv och Trollsjön för att bjuda upp till dans mellan 18.30-22.00. Denna kväll blev en helt ljuvlig kväll med underbart väder, härlig musik samt en fin miljö runtomkring. Detta var även sista onsdags dansen för säsongen och nästa år återkommer danserna kring Trollsjön igen. Jag tog lite bilder på miljön runt dansbanan med och dessa kan ni se längre ner på sidan. Hedins är ett rutinerat dansband med 3 glada spelemän och då kan inget gå fel. Denna erbjöds det go fika med fin service, lotterier samt att man kunde köpa biljetter till dansen. Det funkar nämligen som såhär att man köper 1 biljett och får då 2 danser och när dessa danser är över så går man av dansbanan och lämnar en ny biljett för att fortsätta dansa. Detta är rätt unikt då jag inte sett att det funkar så här någon annanstans på ett dansställe. Väldigt charmigt på sitt sätt med köp av biljetter såhär, kom till Eslöv under sommaren 2017 så får ni uppleva detta på plats. Passar på att säga tusen tack till Hedins för en trevlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter