Succé i sommar - Nu syns Lasse och Christina i TV-rutan och på ny turné!

Sommaren har varit en stor succé för både Christina Lindberg och Lasse Sigfridsson. Dels på varsitt håll då de haft konserter med mycket folk och dels med sin duett "Livets många skeenden" som blivit oerhört uppskattad i både radio och på nätet.

- Min sommar har varit otroligt bra säger Christina. Visst den har haft sina dalgångar också då det var lite turbulent med Olle i Lasse Stefanz som inte ville dela scen med mig i Helsingborg och dessutom hoppar jag omkring med gipsat ben just nu - men förutom det har jag inget att klaga på, ler Christina. Det har varit en otroligt bra konsertsommar.

- Ja, min sommar har varit den bästa någonsin under mina år som soloartist, säger Lasse. Det har varit väldigt mycket folk på mina konserter, och min samlingsplatta har sålt riktigt bra och jag gick in topp 10 veckan skivan släpptes. Sen måste jag ju säga att samarbetet med Christina är helt fantastiskt kul. Vilken respons vi fått! 

Hösten och vintern är fullbokad för Lasse som skall göra en julskiva och turné tillsammans med sin son Emil, Emils fru, Zara, som tidigare var med i folkpopgruppen Sarek. Med på scen finns också Emil och Zaras barn, Ängla 12 år, Vilda 7 år och Älvin 7 år. Ängla är dessutom med och sjunger solo på skivan. Hon har en underbar röst. Julskivan och turnén är såklart jättekul då den involverar hela min familj fortsätter Lasse.

Christina håller på och skriver och spelar in låtar och planerar inför kommande skivsläpp. Jag har inte riktigt bestämt när mitt album ska komma. Jag kanske släpper någon ny singel digitalt först. Precis som jag gjorde med min senaste singel "I've Got You". Det är det som är skönt när man är sin egen. Jag bestämmer själv, ler Christina.

Men först är det alltså dags för Bingolotto för de gamla vännerna. Söndagen den 4:e september står de på scenen i Göteborg och sjunger tillsammans.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter