En kväll med Claes Lövgrens på Törringelund i Skåne!

Igår den 28/8 var det en av dom varmaste dagarna under 2016 på dansgolvet när Claes Lövgrens bjöd upp till dans på Törringelund, inte för att det var solsken utan för att det var åska och oväder i luften och då blev det väldigt varmt. Det blev en fin danskväll till bandet som bjöd på både nya och äldre låtar. Törringelund bjöd som vanligt på goda mackor och kaffe i pausen och servicen är alltid gott på detta dansställe. Här erbjuds även söndagsmiddag eller buffé för er som nån gång vill ha en bit mat innan dansen drar igång. För mer information om detta kolla in deras hemsida genom att klicka på länken nedanför. Jag vill passa på att tacka Claes Lövgrens för en fin kväll samt ett tack till Törringe. Ett par bilder och filmer från kvällen ser ni nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 
 

www.torringelund.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter