En kväll med Martinez på Tydingesjön i Broby!

Igår den 26/8 fanns Dansbandssidan.com på plats på Tydingesjöns Festplats i Broby för första gången sedan jag drog igång hemsidan 2011. Denna kväll var det inga mindre än Martinez som bjöd upp till dans med start 20.00. Innan dansen drog igång så passade jag på att gratulera Sandra Estberg till årets sångerska 2016 genom en bukett med röda rosor samt ett presentkort och lite choklad. Sandra blev väldigt glad och bandet var på strålande humör kvällen rakt igenom. Som jag tidigare sagt så imponerar Sandra och Tommy på sång och man njuter verkligen av musiken. Det blev en varm danskväll då det var runt 28 grader denna dag och dansarna trivdes. Väldigt många kom fram under kvällen och hyllade bandet Martinez och detta skall framföras givetvis. Jag vill även tacka Sven och Ann-Marie som driver Tydingesjön för ett underbart välkomnande av Dansbandssidan.com. Tusen tack för Sveriges bästa grillkorv, helt fantastisk god och tack för kaffe och godis under kvällen. Jag hoppas jag får återkomma nästa år igen. Tack Martinez och Tydingejsön! / Christian på Dansbandssidan.com 

Årets sångerska 2016 - Sandra Estberg / Martinez

Som alltid får alla dansband lite choklad ifrån Dansbandssidan.com som tack för allt dom gör får alla som gillar dans!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter