En kväll med dansbandet Fernandoz på Björka Loge!

Igår den 23/8 fanns Dansbandssidan.com på plats utanför Lund och Björka Loge för ett reportage om Fernandoz som firar 30 år i år som dansband. Grabbarna var på strålande humör som vanligt och bjöd på en mängd nya låtar från deras kommande skiva "Country Classics" som släpps nu på fredag den 26/8. Skivan kan ni köpa via Dansbandssidan.com/Skivnyheter. Nedanför kan ni ta del av några låtar från deras Countryskiva. Väldigt härliga danslåtar med bra tempo och ljuvlig sång med Anders och Kevin. Skivan får av mig 5/5 i betyg och är topp 3 av Fernandoz alla skivor genom åren. Kvällen blev en fin kväll med gott om folk på plats. Jag vill passa på att tacka grabbarna för en härlig kväll. Lite bilder från kvällen ser ni nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Låtarna är med på Fernandoz nya skiva som släpps nu på fredag 26/8!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter