Blender&Skåningarna bjöd på en magisk avslutning på Malmöfestivalen 2016!

Igår den 19/8 var det sista dagen på Malmöfestivalen 2016 och denna fredag var det inga mindre än årets dansband Blender samt Skåningarna som bjöd upp till dans. Vädret var strålande denna eftermiddag/kväll och under veckan har det endast regnat väldigt lite. Detta var mitt första riktiga reportage om dansbandet Blender som var grymma helt enkelt med Maria på sång och ett gäng med skickliga musiker rakt igenom. Bandet Blender utstrålar spelglädje och bjuder på sig själva rakt igenom kvällen, lägg till att bandet gör allt med precision och noggrannhet för att danskvällen ska bli den till den bästa. Jag imponeras över hur man orkar kväll för kväll med att jobba stenhårt på scen och ändå vara på så gott humör där man offrar tid på sin paus för att snacka med fans och övriga kollegor. Stor eloge till Blender och alla dansband. Har ni aldrig dansat till Blender tidigare så är det hög till att göra detta, ni kommer icke att bli besvikna den saken är klar. Nu till grabbarna i Skåningarna som jag för första gången fick träffa utöver deras första spelning i Huskvarna i mars. Bandet är mycket efterfrågat och deras spelplan bara fylls på med nya spelningar allt eftersom. Igår levererade bandet kanon bra på Malmöfestivalen och deras repertoar är kanon bra med härligt ljud och sväng i låtarna. Fortsätter Skåningarna som dom gör nu så skulle det inte förvåna mig om dom en vacker dag blir årets dansband såsom Blender blev i år! Grabbarna har framtiden för sig och det ser ljust ut. Tusen tack Skåningarna och Blender för en kanon kväll i Malmö. Tack även till Andreas scenchef som gjorde ett hästjobb med att ge alla banden bra service under veckan samt hålla koll på 100 saker till. Tack för kaffe och mat samt en underbart tillställning. / Christian på Dansbandssidan.com Tack Malmöfestivalen och alla dansband för en underbar vecka! Vi ses 2017 igen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Skåningarna på scen inför mängder med folk!

Passade även på att gratulera Blender till årets dansband 2016 med lite blommor samt godis!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter