Lasse Stefanz tog emot guldskiva på Malmöfestivalen inför mängder med folk!

Lasse Stefanz som i Juli månad vann Dansbandspriset 2016 genom Dansbandssidan.com gästade denna kväll Malmöfestivalen inför tusentals människor. Grabbarna var på strålande humör och tog emot mig väl när jag ankom och vi kunde även ta en kaffe i lugn och ro för att snacka lite om allt som varit. Fantastiska killar i bandet som bjuder på sig själva och är genom snälla. Krister kapellmästare skänkte även en hel del souvenirer som ni kan tävla om här på sidan inom kort. Grabbarna fick innan pausen ta emot guldskivor för skivan "Roadtrip" som sålt guld och Jakob från Warner Music fanns på plats för att dela ut dessa till grabbarna. Lasse Stefanz har 7 veckor legat på Svenska album listan och det är en bedrift utöver det vanliga. Det blev en kväll med bra ös och härlig dansmusik kvällen rakt igenom och man märkte att folk var på gott humör och hängde med i låtarna. Det spelar ingen roll vart än bandet spelar så kommer mängder med dansare och fans för att lyssna på bandet. Jag vill rikta ett stort tack till Lasse Stefanz för en magisk kväll samt ett stort tack till Andreas (Scenchef) för go mat, kaffe m.m. Ta del av lite bilder från kvällen nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Lasse Stefanz fick Polkagrisar ifrån Dansbandssidan.coms sponsor Polkapojkarna i Gränna!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter