Fantastisk stämning när Matz Bladhs bjöd upp till dans på Malmöfestivalen!

Igår var det Matz Bladhs tur att inta scenen på Malmöfestivalen och bjuda upp till dans mellan 19.00-23.00. Vädret var bra denna kväll utan regn och jösses med folk som fanns på plats. Matz Bladhs levererar alltid bra dansmusik och det märker man på dansarna som följer bandet land och rike runt. Bandet fick även godis ifrån min sponsor Polkapojkarna i Gränna. Dansbanan ligger perfekt utanför Malmö Central och mysfaktorn blir väldigt hög med fin belysning runt dansbanan och mängder med folk på plats. Festivalen har hitills varit en stor succé. Jag vill passa på att tacka grabbarna i bandet för en fin dag samt till Andreas som ser till att allt funkar backstage och att banden får den bästa service man kan tänka sig. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter