En kväll med Thor Görans på Björka Loge i Skåne!

Thor Görans med Agneta gästade igår Björka Loge utanför Lund och jag passade på att komma och göra ett reportage på plats denna kväll. Trots att det erbjöds dans både i Helsingborg och Malmö så kom det skapligt med folk denna kväll. Thor Görans levererar fantastisk dansbandsmusik och mängder av deras låtar har Peter Grundström i bandet skrivit och dessa är ljuvliga att lyssna på liksom alla andra låtar. Bandet firade även mig genom tårta och presenter samt sång från scenen i och med Dansbandssidans 5 års dag igår den 15/8, tusen hjärtligt tack Thor Görans för detta. Tack även till Björka Loge och övriga. Ta del av bilder och filmer nedanför ifrån kvällen. Har ni aldrig dansat till Thor Görans så vill jag varmt rekommendera er att göra detta. Bandet fick som övriga band får lite godis till bussresan för nästa spelning. För mer information om bandet - Klicka här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter