Casanovas bjöd på en fantastisk kväll på Malmöfestivalen! 

Igår den 15/8 var det så dax att åka in till Malmö för att fira Dansbandssidans 5 års jubileum, denna kväll var det Casanovas som stod för musiken mellan 19.00-23.00. Jag fanns på plats redan ett bra tag innan för att snacka med grabbarna och ta en fika. Vädret var strålande denna jubileumsdag med över 20 grader varmt i Malmö. Alla dansband som spelar under festivalen och som jag är inne och gör reportage för får en mängd polkagrisar ifrån Dansbandssidans sponsor (Polkapojkarna) och denna kväll fick grabbarna även en massa godis från Lakritsfabriken i Helsingborg som jag har fixat denna jubileumsdag. Strax innan pausen 21.00 kallade bandet upp mig på scen för att gratulera mig på 5 års dagen med hemsidan och det var inget jag hade räknat med så jag blev smått paff och rörd av denna händelse. Fick en vacker bukett med blommor samt ett bidrag till hemsidan. Tusen tack grabbar för detta, glömmer aldrig denna underbara dag. Tack även alla följare av hemsidan som fanns på plats denna kväll med presenter och grattis hälsningar. Casanovas imponerande verkligen återigen med härlig musik och duktiga musiker rakt igenom med Henrik i spetsen på sång. Dagen och kvällen kunde helt enkelt inte bli bättre. Tack Malmö och Casanovas för en underbar dag. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter