Jonathan blir ny trummis i Donnez från november!

Jonathan Nöjd som spelar trummor i Jontez kommer att sluta i bandet och gör sin sista spelning med Jontez den 8/11 2016. Därefter kommer han att börja spela med Donnez. Första spelningen med Donnez för Jonathan blir den 19/11. / Christian på Dansbandssidan.com 


Jonathans ord nedanför!

Hej kära vänner! Det kommer ske en förändring! 
Efter 3 år kommer jag att lämna Jontez, sista giget blir 8 november i Hallunda! Tiden har varit fantastisk, bästa vänner är vi allihop o har haft så jävla kul, kommer sakna tiden när den är över.. grymma musiker o fantastiska pappa! MEN vill pröva vingarna mer! Därför kommer jag börja i Donnez den 19 november i ljungsbro! Ser fram emot nya målet som fan o blickar frammåt!! Vi ses!!

Foto:Dansbandssidan.com
Foto:Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter