Larz Kristerz&Bob Stevens inledde Malmöfestivalen 2016!

Igår den 12/8 var det så dax för Malmöfestivalen 2016 att dra igång. Det blev till en början en regnig inledning då Larz Kristerz skulle dra igång dansen 19.00. Men 20.30 var regnet borta och dansarna började leta sig fram till dansbanan. Bob Stevens fanns även på plats denna kväll och spelade härliga Skånelåtar som blandades med riktiga klassiker så som "No more bolero".  Dansbanan har i år flyttat till Börshuset som ligger precis utanför centralen i Malmö och platsen kunde inte vara bättre, här får dansbandsmusiken verkligen så i centrum för att som passerar festivalen under en vecka. Runt 23 tiden på kvällen var det så gott som fullt på dansgolvet och stämningen var på topp rakt igenom trots regnig inledning. Larz Kristerz och Bob Stevens fick denna kväll även lite polkagrisar och godis ifrån Dansbandssidans sponsor (Polkapojkarna) i och med sidans 5 års jubileum på måndag den 15/8. Tack till banden för en härlig kväll igår samt tack till Andreas (scenchef). Ett par bilder från kvällens ser ni nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter