En kväll med Wahlströms på Liseberg i Göteborg!

Igår den 11/8 fanns Dansbandssidan.com på plats på Liseberg för ett reportage om grabbarna i Wahlströms. Detta var första gången sedan bandet gjorde comeback som jag fick chansen att träffa dom och det blev en kväll utöver det vanliga med strålande solsken och en fullsatt dansbana på Polketten. Härliga Wahlströms låtar blandades med lite andra låtar under kvällen till dansarnas glädje. Alla njöt under kvällen och lovord på lovord för bandet som till mångas glädje äntligen gjort comeback.  Jag vill passa på att tacka grabbarna för en härlig fika stund samt för att ni är underbara människor rakt igenom som tar er tid och är alltid på strålande humör. Tack även till Liseberg för en kanon kväll. Ta del av en mängd bilder och filmer nedanför ifrån kvällen. Som avslutning fick grabbarna 2 kg choklad av mig som jag vann under dagen på Liseberg.  / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter