Joakim "Agge" Salomonsson ny basist i Dolbyz!

Dolbyz har fått en ny basist i form av Joakim Salomonsson, men kallas för "Agge" för många. Varför?? Jo. för många år sedan så var Dolbyz och spelade med deras  dåvarande band som hette Charomaz på Vetlanda Statt. Där spelade ett annat band som hette Pumpbolaget också. Deras basist hette Kallades för Agge. Men när de kallade på honom så svarade vår basist Jocke. Därav namnet Agge.När Dolbyz nuvarande basist skulle börja med sina studier, så var tanken självklart att bandet skulle höra mig för om "Agge". Bandet visste genom branschen att han hade haft ett uppehåll och var sugen på att spela igen. Nu är dom 4/5-delar av Charomaz i Dolbyz. Men dom är Dolbyz och inte Charomaz. Sedan har dom ju deras lilla klaviaturkille Johnny the finger som gör en stor del av soundet i Dolbyz.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter