Pierre Nilsson slutar i Per-Håkans som basist!

Pierre Nilsson lämnar Per-Håkans som basist i September. Nedanför kan ni ta del av vad Pierre har skrivit och denna information finns på Per-Håkans Facebooksida. Jag vill passa på att tacka Pierre för den tiden som varit och dom gångerna jag träffat dig ute på dansbanorna. Önskar dig all lycka framöver. / Christian på Dansbandssidan.com 


Hej alla vänner!
Tyvärr är det såhär att jag kommer kliva av scenen och platsen som basist i Per-Håkans. Detta kommer att ske redan i september under vår semester. Anledningen till ett så snabbt avbräck är av mycket personliga skäl och tyvärr måste hälsan gå före! Vi kommer fotsätta att vara världens bästa kompisar och gänget har full förståelse till mitt beslut!
Tiden i Per-Håkans har varit den bästa tiden i mitt liv! Att få jobba med sådana proffs till musiker är inte vilken chans som helst man får! Detta gänget är något jag kommer sakna oerhört men vi kommer fortsätta ha kontakten i framtiden! Vi är trotts allt en familj!
Jag hoppas ni hinner komma ut och säga hejdå här under augusti månad om inte så ha det allra bäst så ses vi säkert någon gång igen! Må väl alla och tack för världens bästa tid i Per-Håkans! // Pierre

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter