Från film till verklighet med dansbandet Black Jack!

Att det har gått 25 år sedan filmen Black Jack gick upp på biograferna är svårt att tro. Tony Ljungströms roll som sångare i filmen blev avstampet för en lång och lyckad karriär för bandet, som han bildade med samma namn. Och än idag är "Inget stoppar oss nu" (I natt i natt) från filmen den mest önskade låten på Black Jacks spelningar.

Black Jack turnerar året runt och bor mer tillsammans i turnébussen än hemma hos sina egna familjer. Men hur gör man för att inte driva varandra till vansinne i ett rullande hem under ett kvarts sekel? Här får vi följa med bandet under ett år och se hur kärleken och glädjen till musiken och fansen fortfarande är det som driver Black Jack.


Filmen kan du boka här!

Black Jack består av:
Tony Ljungström - sång och gitarr
Peder Matz - keyboard och dragspel
Ove Olsson - gitarr och sång
Mikael Östlin - trummor
Morgan Östlin - saxofon

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter