Dansbandssidan.com tipsar om Guldklave nominerade dansbandet Dreams!

Jag vill passa på att tipsa om modernbandet Dreams. Här nedanför kan ni ta del av information om bandet och klicka på diverse länkar för att följa Dreams på sociala medier. / Christian 


Dreams startades 2006 av Per Johansson som ett fritidsprojekt för att dämpa den värsta dansbandsabstinensen som funnits sen hans blyga ålder på 12 år. Dock hade Per inte räknat med att hitta Joakim Rönnqvist som siste man i hans projekt. Per och Jocke fann varandra snabbt och ambitionerna växte. 2008 lämnade Per över rodret till Jocke och Per’s fritidsprojekt började förvandlas till ett etablerat dansband. Namnet Dreams hördes på allt fler läppar och bokningar började trilla in till allt större evenemang. 2012 släppte de sitt första album med hyllade recensioner och ett år senare kom den väntade bekräftelsen när de vann Sveriges Radios Dansbandspris 2013. ”Nytt, ungt och hungrigt” var motiveringen och det var precis vad Dreams var. De jagade ständigt ny mark och fortsatte utveckla den moderna dansbandmusiken. 2014 hoppade Jozsef Nemeth på resan och bandet började hitta sitt rätta sound. Ett årsenare klev även Felix Rajamäki på bussen och cirkeln blev sluten. 2015 släppte bandet sitt andra studioalbum och Dreams hade nu förändrat dansmusiken för alltid. Dreams är idag ett av Sveriges hetaste modernband och drömmen är starkare än någonsin. Dreams är även nominerade till en Guldklave för albumet "Här och ingen annanstans" som avgörs på söndag i Malung. 


Här kan ni dansa till Dreams i Juli månad!

22  Bana 3, Malung
28  Kungälvsparken, Kungälv
29  Liljekonvaljeholmen, Uppsala
31  Rahms Loge, Forsa, Hudiksvallwww.bandetdreams.se

Dreams på Facebook!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter