Lasse Stefanz tog emot Dansbandspriset 2016 inför tusentals människor på Ekebofestivalen!

Igår den 9/7 var det dax för Lasse Stefanz att ta emot Dansbandspriset 2016 som dom vann genom Dansbandssidan.com. Priset delade jag ut inför flera tusen på Ekebofestivalens sista dag tillsammans med ansvarig för Ekebo. Lasse Stefanz var mycket glada och tacksamma att ha vunnit detta pris och tackade så hjärtligt flera gånger. Bandet vann 10.000:- ett vackert diplom samt champagne, godis och mycket mer. Lite mer om tvälingen (beskrivning) ser ni nedanför. Jag vill passa på att säga stort Grattis till bandet och tack för en fantastisk kväll och prisutdelning. Ekebofestivalen är med och sponsrar priset med 5000:- sedan år 2014 och priset delades ut för 3e gången under Ekebofestivalen. / Christian på Dansbandssidan (Grundare av priset samt ansvarig för Dansbandssidan.com) 


Det blev Lasse Stefanz som i år vann Dansbandspriset 2016, ett pris som har 5 års jubileum i sommar och som kommer delas ut för 5e året i rad. Sammanlagt kom det in 10059 röster (5716 Röster i grundomgången) (4343 röster i finalen). Lasse Stefanz gick vidare från grundomgången där 25 dansband var med och dom 10 som fick flest röster i grundomgången gick vidare till finalomgången. Dansbandssidans besökare har röstat fram vinnande band på hemsidan (Dansbandssidan.com). Priset grundade jag 2011 och delade ut för första gången 2012.

Vinnare av Dansbandspriset genom åren!

2012 Drifters 
2013 Titanix 
2014 Donnez 
2015 Donnez 
2016 Lasse Stefanz 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter