Fantastisk avslutning på Ekebofestivalen 2016!

Igår den 9/7 avslutades Ekebofestivalen 2016 efter 3 dagars festligheter med musik, party och feststämning. Lördagen kunde inte ha blivit bättre vad det gäller väder och vind, uppehåll hela kvällen och lagom varmt ute. Denna kväll var det tusentals människor som ville dansa och helt enkelt roa sig. Dansband som Lasse Stefanz, Wizex, Perikles, Arvingarna, Jannez, Per-Håkans och Bob Stevens fanns på plats. Utöver detta kunde man även lyssna på partyband samt Rockabillymusik. Rakt igenom var festivalen en stor succé och det var 21a gången Ekebofestivalen arrangerades. När klockan var 00.20 så var det dax för mig att gå upp på stora scenen och dela ut Dansbandspriset 2016 till Lasse Stefanz, bilder och reportage om detta kan ni se här på sidan under dagens datum (Nyheter). Jag vill passa på att säga stort tack till alla som jobbat med festivalen samt tack till alla dansband. Jag hoppas vi ses under Ekebofestivalen 2017 igen. Detta blev 5e året irad som Dansbandssidan.com fanns på plats och bevakade festivalen. / Christian på Dansbandssidan 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter