Succé för dag 2 på Ekebofestivalen trots regn inledningsvis! 

Det blev en stor succé för dag 2 på Ekebofestivalen 2016 trots regn inledningsvis men framåt 00.00 tiden så blev det uppehåll och folk bara välde in till festivalen. Denna fredagskväll bjöd Kindbergs, Sannex, Barbados, Callinaz, Donnez och Voize, Black Jack upp till dans. Utöver detta erbjöds det party och Rockabilly musik. När man besöker Ekebofestivalen så får man det man förväntar sig, stämning olika matstånd, partymusik, dansmusik och helt enkelt en underbar festivalstämning. Jag tog chansen att snacka med en del följare från Dansbandssidan.com som fanns på plats under kvällen och trots regn så var alla nöjda med dag 2 på festivalen och alla band levererade 100%. Ta del av lite bilder från kvällen nedanför. Tusen tack till alla banden som spelade samt tack till Ekebo Nöjescentrum AB för en fantastisk kväll. Uppskattningsvis kom mellan 4000-5000 besökare denna kväll!

Ikväll väntar sista festivalkvällen då jag bland annat ska gå upp på stora scenen och dela ut Dansbandspriset 2016 till Lasse Stefanz. Tid angående detta skrivs ut på Facebook inom kort. Imorgon kommer en sammanfattning från dagen in här på sidan med lite bilder. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter