Det blev en härlig start på Ekebofestivalen 2016!

Igår den 7/7 drog Ekebofestivalen igång för 21a gången. Denna kväll var det Drifters, Fernandoz och Pex&The Boys som bjöd upp till dans och bjöd på härlig stämning kvällen rakt igenom. Det var gott om folk på plats under torsdagen även fast folk jobbat och skulle jobba under fredgen. Men ikväll väntas flera tusen till Ekebo för att dansa och roa sig kvällen rakt igenom. Givetvis är jag på plats även ikväll samt imorgon.  Jag kommer endast att sända "Live" via mobilen från festivalen denna gång så ni får gärna kolla in filmerna på Dansbandssidan.com på Facebook, det var rekord i antal visningar igår som uppkom till över 20.000 visningar, fantastiskt roligt. Jag vill passa på att tacka alla banden för en fantastisk kväll igår samt till Ekebo Nöjescentrum AB. Under festivalen får alla dansband ävenspecialdesignade polkagrisar ifrån Dansbandssidan med anledning av sidans 5 års jubileum under sommaren 2016. Ta del av bilderna från gårdagen nedanför. Nu laddar jag upp för avresa 18.00 igen mot Ekebo. / Christian på Dansbandssidan.com 


Ikväll bjuder följande band upp till dans: 

Pex and the boys, Barbados, Black Jack, Sannex, Kindbergs,
Voize, Donnez, Callinaz. 2 Blyga Läppar, The Cadillac band
Tomaz & Tomas mfl..

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter