Regnet stoppade inte dansarna då Matz Bladhs bjöd upp till dans på Björka Loge!

Trots att det utlovades mängder med regn under kvällen så trotsade många detta för att dansa till grabbarna i Matz Bladhs denna kväll. Till en början vräkte regnet ner men avtog sedan för att under kvällen helt stoppa. Grabbarna bjöd på ljuvlig dansmusik kvällen rakt igenom som så många andra kvällar och stämningen på Björka Loge var på topp. Bandet släppte i maj en helt ny skiva "Lyckliga stjärna" och har dessutom en ny och väldigt snygg turnébuss, fullsatt spelplan under 2016 och in på 2017 samt mycket folk som kommer på deras danser, det går helt enkelt mycket bra för grabbarna som håller sin "repertoar Stil och Profil". Jag vill passa på att tacka bandet samt Björka Loge för en trevlig kväll. Ta del av 2 låtar nedanför samt ett par bilder från kvällen. / Dansbandssidan.com 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter