En kväll med dansbandet Deléns på Törringelund!

Igår fick jag chansen att för första gången göra ett riktigt reportage om Skåne dansbandet Deléns som denna kväll gästade Törringelund. 4 unga och duktiga musiker bjöd denna kväll på härlig underhållning och fin dansbandsmusik. Det är en framgång för hela dansbandsbranschen när unga musiker med genuint intresse av att spela dansbandsmusik samt satsar på det fullt ut. Jag vill helt enkelt säga tusen tack till grabbarna i bandet för en fin dag, gott sällskap och att ni spelar kanon bra. Tack även till Törringelund för gott kaffe samt smörgås. Ta del av lite bilder från kvällen nedanför samt ett par filmer. / Christian på Dansbandssidan.com 


Deléns bildades 2006 och utgår ifrån Marieholm i Skåne. Under åren har bandet hunnit medverka i BingoLottos dansbandstävling (2013). Bandet släppte sin första CD-Singel 2009 "Flyg min fjäril". Under samma period gjorde dem även sin första debutspelning på en riktig dansresturang. Spelningen skulle ske på Folkets park i Bjärnum tillsammans med - Kindbergs, och Deléns skulle stå för musiken under kvällens paus.

Läs mer om grabbarna på deras hemsida här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter