Countrysångaren Martin Nilsson gästar Donnez under sommaren 2016!

För en liten stund sedan skrev Donnez följande på deras Facebook - Se nedanför.

Under sommaren kommer Donnez gästas av Martin Nilsson. Martin har tidigare medverkat i såväl Fame Factory som Svensktoppen nästa. En otroligt duktig och driven sångare med ett brett register. Han håller countryn väldigt varmt om hjärtat. 
Martin kommer avlasta oss i sommar då Donne fått ansträngda stämband. Inga knutor eller liknande men råddes att vila dom ett tag. Vi ändrar inget på repertoaren utan Martin sitter in och gör Donnez låtar.

Donne säger: 
Är oerhört glad och stolt att vi löser problemet inom bandet och vill ge grabbarna en stor eloge för att framföra sången på bästa sätt! Då jag blivit sliten i halsen pga stress och hårt arbete är det viktigt att vila rösten för att komma tillbaks så snart som möjligt. Jag kommer självklart vara med och spela, så lätt slipper ni mig inte ;)
Hoppas ni ser lika mycket fram emot sommarns turné som vi gör och att vi ses på Dansbanorna i Norden och USA ;)

Besök gärna Martin Nilssons egna sida www.martinnilsson.nu

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter