Sannex med ny singel!

I fredags släppte Sannex sin nya singel "Med fara för livet"!  Ta del av pressinformation nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nu kommer en ny singel från dubbelt Guldklaven-nominerade SANNEX. Låten är inte med på senaste skivan utan är en speciellt framtagen radiosingel för sommaren som bara släpps digitalt. Med låten "Med fara för livet" tar bandet sitt största kliv hittills och visar återigen att man kan utveckla dansmusiken utan att glömma sina rötter. Låten är skriven av Andreas Olsson och Mattias Olofsson och är mixad av Kalle Persson som ligger bakom Danny Saucedos senaste album. B-sidan lämnar ingen besviken. Låten IRL (In Real Life) är en riktig SANNEX-rökare med en fyndig och aktuell text skriven av Andreas, Anders Wigelius och Dejo. Sannex är starkare än nånsin och denna singel ger verkligen mersmak.

Lyssna här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter