Lasse Stefanz firar 50 år med stor jubileumskonsert i Januari 2017!

Under 2017 firar ett av landets största dansband - Lasse Stefanz 50 år och det kommer inledas med en konsert på Kristianstad Arena på trettondagsafton. Ta del av pressinfornationen nedanför samt hur man kan boka biljetter och få mer information. / Dansbandssidan.com 

Trettondagsafton 5 januari 2017
För ett halvt sekel sedan bildades det som idag är Nordens största dansband – Lasse Stefanz. Det firar bandet genom att inleda jubileumsåret med en riktigt rejäl fest i Kristianstad Arena – hör alla hits när bandet bjuder på en fullmatad 90-minuterskonsert! Var med och hylla Kristianstads storheter du också! För att göra en redan given succé ännu bättre kan du som har en parkettbiljett avnjuta vår för kvällen specialkomponerade Lasse Stefanz-meny, bestående av chiliglaserade kamben, högrevschili med sting, örtmarinerad kycklingfilé, grillade majskolvar, coleslaw, potatisgratäng, tre olika såser, sallad, smör, bröd, kaffe och tårta. Även middagsunderhållning med radio- och tv-profilen tillika kvällens värd Thomas Deutgen, Danne Stråhed och hemliga gäster ingår i paketet.
Efter Lasse Stefanz-konserten bjuder Danne Stråhed & Dynamo upp till dans.

Biljetter till enbart konsert och dans säljes också. Dryckespaket kan bokas till via info@kristianstadarena.se eller på 044-25 33 533.

BILJETTSLÄPP 22 JUNI KL 09.00

PROGRAM
17.00  Dörrarna öppnas
18.00  Buffé serveras
18.45  Middagsunderhållning
20.30 Dörrarna öppnas för läktarplats
21.30  Lasse Stefanz på scen
23.30 Danne Stråhed
02.00 Kvällen slut

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter