Fernandoz släpper ny platta med Countryklassiker under sommaren 2016!

Fernandoz är mycket glada att kunna presentera deras 12:e fullcd-album som kommer släppas under sommaren. För drygt ett år sen växte planerna fram om att göra en Tema-platta, bandet och deras skivbolag Neptun kom fram till att göra en platta med enbart gamla Countrygodingar. Detta är en liten dröm som går i uppfyllelse för Fernandoz. Med stor omsorg valde grabbarna ut gamla kända Countryklassiker från 1950-talet t.o.m. 1970-talet. Countrymusiken har och har haft många undergenrer, och jag tycker vi har fått med "a little bit of this and a little bit of that" En liten Bonuslåt finns med på plattan och är en 30-årsjubileumslåt som är skriven av Anders och Kevin. Fernandoz hoppas verkligen att plattan kommer att gillas av såväl dansbandsdiggare som Countrydiggare. Plattan beräknas släppas officiellt runt 25e Augusti. Fernandoz kommer att "smygsläppa" plattan redan v. 29 under Dansbandsveckan i Malung, den kommer då enbart kunna köpas av Fernandoz. I butik/web-butiker dyker den upp i slutet av Augusti.

/ Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter