Guldklavenominerade Drifters gästade Törringelund i Skåne!

Igår den 12/6 fanns Dansbandssidan.com på plats på Törringelund i Skåne för ett reportage om dansbandet Drifters. Senast jag träffade bandet för ett inslag var i februari 2016 och nu var det så dax igen. Drifters har inte mindre än 3 Guldklavenomineringar som kommer avgöras under Dansbandsveckan i Malung vecka 29, bandet är nominerade i kategorierna - årets album, årets sångerska och årets låt. Givetvis en stor glädje i bandet efter alla dessa nomineringar. Kvällen bjöd på mycket folk och god stämning rakt igenom med glada musiker och en skönsjungande Erica. Jag vill passa på att säga stort tack till Drifters och till Törringelund för en trevlig kväll. Ta del av bilder och filmer nedanför från kvällen. Nästa gång jag träffar bandet blir under Ekebofestivalen 7/7 då dom spelar med Fernandoz samt Pex And The Boys. / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter