En kväll med Claes Lövgrens på Björka Loge! 

Igår den 7/6 fanns Dansbandssidan.com på plats på Björka Loge och säsongspremiären av tisdagsdanserna. Först ut var Claes Lövgrens som bjöd upp till dans denna soliga sommardag. Gott om dansare fanns på plats denna kväll för att dansa och roa sig till grabbarna i bandet, Claes och gänget var på strålande humör som vanligt. Claes Lövgren som är nominerad som årets sångare i Guldklaven är väldigt glad och tacksam över nomineringen och det märktes lite extra igår kväll på scenen och gratulationer till Claes strömmade in under kvällen. En fantastisk premiärkväll med härlig dansbandsmusik och god stämning rakt igenom. Tack till Claes Lövgrens och Björka Loge för en fin kväll. Ta del av et par bilder nedanför samt några filmer. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter