En danskväll med Glenn-Endys på Törringelund i Skåne!

Söndagen den 5/6 fanns Dansbandssidan.com på plats på anrika Törringelund mellan Malmö och Lund för ett reportage om grabbarna i Glenn-Endys. Det började med att grabbarna kom förbi Lund och hämtade upp mig och därefter direkt vidare till kvällens spelplats för att packa upp allt på scen och förbereda för kvällens dans. En ljuvlig och lika god middag som alltid serverades därefter och avrundades med en kopp kaffe i strålande solsken. Denna kväll fanns en bra bit över 300 dansare på plats för att dansa till populära Motala bandet Glenn-Endys. Väldigt skoj att få träffa Gunnar deras nya basist sedan mars månad som tidigare spelade med Nordbergs orkester. Jag vill passa på att säga stort tack till Glenn-Endys för en fantastisk dag samt tack till Törringelund för god mat och fin service som alltid. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter