Det blir dansbandsfest i Lund 15 oktober 2016 till Drifters och Larz Kristerz!

Äntligen blir det en dansbandsgala i Lund, det har inte hänt sedan jag drog igång Dansbandssidan.com 2011 eller tidigare vad jag kan minnas. Den 15e Oktober kommer Drifters och Larz Kristerz att bjuda upp till dans på Sparbanken Skåne Arena i Lund. Givetvis kommer Dansbandssidan.com att vara på plats under kvällen för ett större reportage med bilder och filmer. Kvällen startar med att Larz-Kristerz och Drifters tar oss med på en gemensam stunds underhållning med scener ur bland annat Larz-Kristerz hyllade krogshower, lite roliga filmsnuttar och anekdoter ifrån bandens turnéer runt om i landet. En fantastisk start på kvällen som de båda dansbanden bjuder in oss till.

Välkomna till en dansbandskväll med Guldklavevinnaren Larz-Kristerz orkester som tillsammans med Drifters orkester kommer att bjuda på en oförglömlig danskväll.

För biljetter klicka här! 

För mer information om Dansbandsfesten klicka här!

 

Varmt välkomna till en härlig danskväll med Drifters och Larz Kristerz!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter