Artisterna klara för "Berts" program i Tack för dansen!

Gällande Berts program i "Tack för dansen" med inspelning den 7/6 är det nu klart att det blir några specialgäster. Afrodite ( Kayo kommer och pratar ) och Anna Book, Jenny Silver tidigare sångerska i dansbandet Candela. Magnus Karlsson som tidigare spelade med Barbados samt Paul Paljett är klara sedan tidigare. Enligt uppgifter är även Fame och Christer Oxenryd klara för programmet. / Dansbandssidan.com 


Bert Karlsson 7/6 (Inspelning) 
Mannen som vi verkligen har att tacka för dansen. Han exploaterade dansbandsmusiken under 70-talet och hade näsa för både artister och hits. I Tack för dansen återförenas några av Berts största dansbandsartister från förr till nu och bjuder på dansbandsfrossa, från 70-talslegenden Paul Paljett till 90-talsikonen Magnus Carlsson.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter