En kväll med Engdahls på Törringelund i Skåne!

Igår den 29/5 denna soliga sommardag så fanns Skånebandet Engdahls på plats på Törringelund för att bjuda upp till dans mellan 18.00-22.00. Redan i god tid fanns jag på plats för att hjälpa bandet samt för att avnjuta en god bit mat innan spelningen drog igång. Det blev en varm och härlig danskväll för alla dansare som fanns på plats denna kväll. Engdahls bjöd på riktigt härliga danslåtar och som vanligt många lovord till bandet ifrån dansarna som var supernöjda med denna danskväll. Genomtrevliga killar i bandet som bjuder på sig själva och det märks att dom har roligt ihop på scenen och även utanför. Jag vill säga stort tack till grabbarna för en fin kväll samt tack till Törringelund för god mat och service. Ta del av några bilder nedanför samt 2 filmer ifrån kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter