Succé för Veberöds Dansgala 2016!

 Igår den 28/5 fanns Dansbandssidan.com på plats på Veberöds Dansgala som anordnades för 19 gången. Denna kväll var det Sannex och Streaplers som bjöd upp till dans inför väldigt mycket folk på plats. Redan kvällen innan fredagen den 27/5 så inledde Perikles och dansbandet Likes denna dansgala och enligt vad jag hört från arrangören så var där även mycket folk på plats denna kväll. Helt enkelt en stor succé för denna dansgala som på alla sätt var proffsigt gjord med trevlig personal, bra service och enligt matgästerna mycket mycket god mat innan dansen drog igång. Vilket tryck och vilken stämning igår, Sannex och Streaplers levererade kanon bra kvällen rakt igenom och det var även skoj att få se Emil igen som just nu vikarierar på bas med Sannex. Senast jag träffade Emil var då han spelade med Wahlströms. Jag har besökt många dansgalor genom åren och denna vill jag sätta bland på 3!!! Jag hoppas vi ses 2017 igen. Tusen tack till Sannex och Streaplers för en kanon kväll samt tack till Veberöds Dansgala för en underbar kväll. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter