En kväll med Thor Görans på Sundspärlan i Helsingborg!

Igår var det dax igen att göra ett reportage om dans bandet Thor Görans. Senast var förra året i April på Sundspärlan i Helsingborg. Trots strålande solsken med 28 grader så fanns det en bit över 300 dansare på plats denna kväll som njöt till tonerna av Thor Görans. Bandet levererar ljuvlig dansmusik och man drömmer sig tillbaka till den gamla goda tiden när man hör en del av dessa äldre låtar med Peter på sång. Agneta&Peter gör det fantastiskt bra i bandet och är väldigt noga med allt låter bra, ser bra ut och att dansarna trivs. Den 17e Juni släpper bandet sin nya skiva "Lika barn leka bäst" och den skivan ser vi framemot, går att boka här på Dansbandssidan genom att klicka på länken skivnyheter. Jag vill passa på att säga stort tack till bandet för en underbart trevlig kväll samt till Sundspärlan. Ta del av bilder och en film från kvällen nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter