En kväll med Micke Ahlgrens på Törringelund i Skåne!

Igår den 15/5 besökte Dansbandssidan.com återigen Törringelund för ett reportage om dansbandet Micke Ahlgrens. Det blev som vanligt ett väldigt trevlig kväll till dansarnas förtjusning. Micke Ahlgrens är rakt igenom glada musiker som bjuder på sig själv och dessutom levererar 100%. Jag har gjort många reportage genom åren med grabbarna och för att sammanfatta en danskväll med dom med tre ord så får det bli - glädje, fräscht och underbart. Tusen tack till grabbarna i bandet för en härlig söndag samt stort tack till Törringelund för ljuvlig middag och fika i pausen. Ta del av filmer och bilder nedanför från kvällen. Grabbarna fick givetvis som alla band får varje gång lite godis. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter