Dansbandet Donnez en framgångssaga!

Donnez  tog sina första stapplande steg i Perstorp i början av 2000-talet. Efter år av flitigt turnérande fick de sitt publika genombrott i samband med Dansbandskampen i SVT 2010. Därefter har de fortsatt att möta publiken kväll efter kväll. I Sverige finns det inget band som spelar mer än Donnez. Bara i år har de 170 gig på spelplanen. I Juli månad kommer deras nya rullande ”hotell” att levereras till bandet, en trailer som ingen annan i turné Sverige ägt tidigare. En trailer som specialbyggts i Tyskland efter Donnez önskemål och som går loss på dryga 5 miljoner kronor, ett fantastiskt bygge som blir deras hem de kommande åren i samband med deras turnéer! Albumet ”Många långa mil” släpps den 3e juni. Donnez har även 2 år irad vunnit "Dansbandspriset" 2014 och 2015 genom Dansbandssidan.com. Mellan den 15-17 Juli spelar även Donnez i Jamestown i USA. Kolla in deras spelplan här!

Det står nu även klart att Donnez går till Mariann Grammofon. Nya plattan kommer att bjuda på spännande gäster och fantastisk dansmusik. Ni kan boka skivan genom att klicka på länken "skivnyheter" här på Dansbandssidan.com. 


Läs mer och se Donnez spelplan på www.donnez.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter