En kväll med Claes Lövgrens på Törringelund i Skåne!

Igår den 8/5 var det dax för ett reportage om grabbarna i Claes Lövgrens. Senast jag träffade dom var på Björka Loge den 21/7 2015. Denna underbara och soliga dag var det Törringelund som gällde. Passade på att hjälpa till att packa upp instrument då vi ankom och därefter väntade en ljuvlig söndagsmiddag med grabbbarna i bandet. Under kvällen så bjöd Claes Lövgrens på ett antal nya låtar ifrån deras nya skiva "Vägen Hem" och en av dessa var låten "Blå blå himmel och hav" som ni kan lyssna på nedanför. Det blev en mycket härlig danskväll med gott om folk på plats. Tusen tack till grabbarna i bandet för en underbar kväll och tack även till Törringelund för underbart god mat och god service. Ta del av bilder och filmer nedanför ifrån kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter