Barbados bjöd upp till Valborgsdans på Björka Loge!

Igår den 30/4 på Valborgsmässoafton fanns grabbarna i Barbados på plats på Björka Loge utanför Lund. Denna kväll var det även säsongspremiär för danserna på Björka Loge. Som ansvarig för Dansbandssidan.com har jag aldrig tidigare fått göra ett helt reportage om Barbados så denna kväll var fylld av förväntan, jag har tidigare träffat grabbarna på olika kryssningar för mindre reportage och denna kväll tog jag chansen att filma bandet samt ta diverse bilder. Björn som är sångare i bandet imponerar med sin sångröst och bandet är grymma rakt igenom och levererar kanon bra musik. Både nya och äldre låtar spelades denna kväll med olika och häftiga inslag på deras backdrop. Vikarie på trummor denna kväll var Tim som tidigare spelat med Drifters. Strax efter paus drog jag hem för att fixa med bilder och filmer och bandet fick lite godis som sig bör innan hemresa. Denna kyliga vårkväll fanns det ändå bra med folk på plats som festade och trevligt. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till Barbados för en härlig kväll samt ett tack till Björka Loge för god service. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter