En kväll med Thoréns på Sundspärlan i Helsingborg!

Igår den 26/4 fanns Dansbandssidan.com på plats i Helsingborg och Sundspärlan för ett reportage om dansbandet Thoréns. Senast jag gjorde ett inslag med grabbarna var 2014 och nu var det så dax igen. Jag var med från start och hjälpte till att packa upp och sedan 4 timmar med foto och film innan det var dax att hjälpa till att packa ner igen. Det blev en härlig danskväll för dom som fanns på plats med fantastisk dansbandsmusik. Bandet fick ta emot många lovord under kvällen och bandet spelar 100% LIVE. Thoréns är ett deltidsband och därav spelar dom inte lika mycket som så många andra dansband, men jag vill säga som såhär, kolla in deras hemsida och boka in en danskväll med grabbarna, det är värt både pengarna, dansglädjen samt en underbar stämning. Tusen tack till grabbarna i bandet samt till Sundspärlan för en trevlig kväll. Ta del av filmer och bilder nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com 
 

www.thorensorkester.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter