En kväll med Martinez på Törringelund i Skåne!

Igår den 24/4 fanns Dansbandssidan.com på plats på Törringelund för ännu ett reportage, denna gång var det Martinez som bjöd upp till dans. Jag fick chansen att att åka med bandet till Törringelund för att sedan hjälpa dom att packa upp och avnjuta en god söndagsmiddag med gänget innan dansen drog igång 18.00. Det blev en härlig kväll med bra drag och 4 glada musiker som levererade kanon bra denna kväll. Martinez är ett härlig gäng som bjuder på sig själva och tar sig tid för att snacka och även bjuda på några skratt. Sandra Estberg sångerska i Martinez har en fantastisk sångröst samt Tommy på gitarr och bandet fick lovord på lovord kvällen rakt igenom. Ta den av bilder samt en film från kvällen längre ner på sidan. Tusen tack till Martinez och till Törringelund för en härlig söndag.  Var så säkra på att Martinez kommer till Törringelund fler gånger. Givetvis fick bandet lite godis till resan på 170 mil för nästa spelning. / Christian på Dansbandssidan 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter