Publikrekord när Matz Bladhs gästade Sundspärlan i Helsingborg!

En kväll med Matz Bladhs på Sundspärlan i Helsingborg blev precis så som man kunde önska sig, mycket folk och fantastisk stämning rakt av under kvällen. Dessutom blev det publikrekord med över 500 dansare på plats. Det har blivit många reportage genom åren för min del med Matz Bladhs och grabbarna levererar alltid kanon bra och har en 100% still och profil i bandet som dansarna bara älskar. Lovord på lovord varje gång man snackade med dansarna under kvällen. Denna kväll blev alltså inte ett undantag om man jämför med alla andra kvällar. Jag säger tusen tack till grabbarna för denna gång samt tack till Sundspärlan. Ta del av bilder samt filmer från kvällen nedanför. (Givetvis fick Matz Bladhs även godis denna kväll men det syns ej på bilderna, alla dansband får det varje gång jag gör ett reportage och det är det minsta kan kan göra för banden som kämpar och sliter år ut och år in). / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter