Wizex med Kikki Danielsson i "Tack för dansen" på TV4 i höst!

För en liten stund sedan släpptes övriga artister och dansband till programmet "Tack för dansen" som sänds i TV4 i höst. Ta del av pressinformationen nedanför.

I höst kommer Tack för dansen tillbaka i TV4. Programledarna Elisa Lindström och Thomas Deutgen får återigen besök av några av Sveriges mest populära dansband. I denna säsong kommer tittarna att få se återföreningar med Vikingarna, Wizex med Kikki Danielsson samt Lena Pålsson och flera dansband och artister upptäckta av Bert Karlsson. Tack för dansen blev ett väldigt hyllat program när det sändes under våren 2016 och kommer nu tillbaka med en andra säsong i höst. Nytt för säsongen är att exklusiva återföreningar står i fokus. Flera välkända namn står på listan,Vikingarna återförenas precis som Wizex med Kikki Danielsson, och Bert Karlsson bjuder på ett pärlband av historier och återförenas med några av sina mest älskade artister som till exempel Paul Paljett, Fame och Magnus Carlsson. / Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter