En kväll med dansbandet Dolbyz från Sölvesborg!

Igår den 17/4 fanns Dansbandssidan.com på plats i Törringelund för ett reportage om dansbandet Dolbyz från Sölvesborg. Bandet hämtade upp mig i Lund vid 14 tiden för att sen åka vidare mot Törringelund. Denna kväll ersatte Dolbyz Jenny Salens som fick ställa in på grund av sjukdom. Det blev mitt första riktiga reportage om bandet om man bortser från att jag träffade dom på Ekebofestivalen 2015 för ett par bilder och en film. Denna kväll var Patrik Persson vikarie på klaviatur istället för Johnny som fick förhinder på grund av denna snabba extra spelning inkom med kort varsel. Fantatiska musiker och ett härligt gäng i Dolbyz bjöd på en trevlig kväll på Törringelund, Chang Fransson gitarrist i bandet imponerar verkligen på sin gitarr och Malin på sång. Jag vill passa på att säga stort tack till bandet för en härlig dag och stort tack till Törringelund för god mat och mackor i Pausen. Ta del av bilder och en film nedanför ifrån kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter