Christian Olsson lämnar Sannex!

Senaste nytt ifrån Sannex! - Sannex skriver följande på deras Facebooksida. / Christian på Dansbandssidan.com

Efter snart 5 år så har det blivit dags för Christian ”Mini” Olsson att lämna Sannex och söka nya utmaningar. Det har varit otroliga år med framgångar, motgångar, glädje och sorg. Vi i Sannex önskar Christian lycka till med allt i livet och tackar för alla dessa år med slit & släp, körning, toppar och dalar. Sannex kommer att i lugn och ro leta efter en värdig ersättare och kommer fram till dess att ha med oss olika vikarier.

Vi kommer absolut inte slå av på takten, utan jobba hårdare än någonsin. I sommar släpper vi en ny singel och har planerat en hel del spännande samarbeten med både artister och producenter.

Nu är det snart dags för husvagnssemester.

Vi ses!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter