Vikingarna återförenas i programmet "Tack för dansen" på TV4!

Det står nu klart att dansbandet Vikingarna återförenas för en kväll i programmet "Tack för dansen" på TV4 som kommer att sändas i höst. Vikingarna kommer själv att bestämma vilka låtar som skall framföras i programmet samt vilka bilder och annat som skall visas, det var ett krav ifrån bandet för att medverka, och enligt TV4 trodde inte ens dom själva på att få med Vikingarna i programmet. Programmet spelas in snart och har beräknad sändning i höst, samtliga medlemmar som var med 2004 är med i comebacken. Vikingarna började att spela 1958 och har sålt över 11 miljoner skivor. De belönades med Grammis 1988 och 1991. Christer Sjögren har varit sångare sedan 1971. Bandets gitarrist Lasse Westman dog 2004 och tidigare trummisen Anders Erixon dog 1997. / Dansbandssidan.com 

Vikingarna 2004
Sång: Christer Sjögren
Trummor: Johan Norgren
Bas: Kenth Andersson
Klaviatur: Erik Lihm
Saxofon: Tony Eriksson
Gitarr: Lasse WellanderLäs gärna mer här via Expressen som snackade med Christer Sjögren tidigare idag. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter