Stensons bjöd på en fantastisk kväll på Sundspärlan i Helsingborg!

Igår den 12/4 fanns Dansbandssidan.com på plats i Helsingborg och Sundspärlan för ett reportage om dansbandet Stensons. Jag har många gånger tidigare gjort reportage om grabbarna men denna kväll blev något utöver det vanliga. Grabbarna bjöd på en fantastisk kväll och levererade fantastisk dansbandsmusik. Duktiga musiker rakt igenom som utsrålade 100% spelglädje på scen. Många som var på plats denna kväll kom fram och snackade med mig och hyllade bandet för denna trevliga kväll. Ta del av bilder samt en film från kvällen nedanför. Har ni inte dansat eller lyssnat på Stensons så vill jag rekommendera detta. Stort tack även till Sundspärlan för ett trevligt bemötande och ett härligt dansställe. / Christian 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter