Sista dansen på Växjöparken blir i maj till Casanovas och Jenny Saléns!

Sista dansen närmar sig tyvärr på anrika Växjöparken i Växjö. Sedan 30-talet har parken funnits som tyvärr brann ner 1999 men byggdes upp igen 2002. Nu 2016 väljer nuvarande ägaren att sälja stället vidare och på så sätt kommer det att byggas bostäder istället. Det är väldigt sorgligt för en stad med 90.000 invånare i Växjö att från den 30/6 inte kommer att bli fler evenemang på parken. Sista lördagsdansen blir med Casanovas den 7/5 och sista fredagsdansen blir med Jenny Salens den 20/5. Man söker just nu för fullt för att hitta ett nytt dansställe ikring Växjö för att kunna fortsätta med dansen, hur detta går och vad som kommer hända framöver med resterande danser för Club68 vet ännu ingen. Mer information kommer att komma framöver hur det blir om det eventuellt blir något nytt dansställe i Växjö. / Dansbandssidan.com 

 

www.vaxjoparken.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter