Kom och sjung "Halleluja" på Casanovas 
releaseparty 16e april på Brunnsparken!

Nu på lördag den 16e april blir det releasefest för Casanovas nya skiva "Kom och sjung Halleluja". All information om denna Releasefest ser ni nedanför. / Dansbandssidan.com.


VÄLKOMNA PÅ RELEASEFEST I BRUNNSPARKEN!
Lördag den 16e april spelar vi i Brunnsparken i Örebro och släpper där officiellt vårt nya album ”Kom och sjung Halleluja”! Redan kl 18.30 slås portarna upp och vi bjuder på lite tilltugg och alkoholfri dryck (vem behöver alkohol när man blir hög av Rock n roll) och sedan kommer vi framföra några låtar från nya plattan, spexa, mingla, mysa och ha jäkligt skoj! Efter det, är det ju förstås 4 timmar dans mellan 20-00 där vi fortsätter med samma ös och partystämning!

Under hela kvällen säljs den nya skivan till ett rabatterat pris och såklart, signerad! För er som redan beställt via Ginza etc, signerar vi förstås den ändå!
Jimpa, Henke, Stefan och Hans

Entré till dansen betalas direkt vid insläppet 18:30.
Efter releasefesten är slut 19:30 öppnar insläppet för övriga gäster.
Dansen börjar kl 20:00 och det går utmärkt att vara kvar i lokalen mellan releasefest och dans. Biljettköp till dansen sker via förköp (länk ovan), kontant betalning på plats eller swish på nummer 123 552 7098. 
Entre till dansen 180 kr

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter